Slavlja

Proslave, susreti s obitelji ili prijateljima uvijek su divni, čarobni trenuci. Nemojte dopustiti da vam ni kratki trenutak prođe na pripremanje jela i usluživanje gostiju. Došli su k vama, upoznati vas i ostatak obitelji ili prijatelja. Imaj 100% vremena i pažnje za svoje goste, zabavljaj se i uživaj ​​u svakoj minuti susreta .

Sve što trebaš uraditi je reći kako zamišljaš susret ,koji meni bi najbolje odgovarao vašim gostima, a upravo tako ćemo sve organizirati i pripremiti .

Imamo bogato iskustvo i zato možemo savjetovati i predložiti mnoge stvari.

Specijalizirani smo za organiziranje obiteljskih i poslovnih proslava dugi niz godina. Izvrsno smo pripremljeni za pripremu događaja u restoranu, na vašem mjestu i na otvorenom. Imamo prave tehničke i logističke objekte. Sve treba biti ispravno i bez prigovora.

Meni će odgovarati vašim potrebama kako u pogledu količine, kao i budžeta. Ako jedan od vaših gostiju će biti ljudi s posebnim sklonostima jedenja također ćemo voditi brigu o njima, kako bi uživali u onome što najviše vole.

Izgled interijera gradi atmosferu, zato ćemo sa velikom pažnjom organizirati restoran- naravno ako bude takav zahtjev . Trenutci zamišljenosti i razmišljanja kao na sastanku nakon pozdrava s voljenom osobom zahtijeva drugačijeg kadriranja od ludih trenutaka vezanih uz rođenje, vjenčanje ili djevojački party!

Specijalizirani smo u obiteljskim proslavama, kao što su krštenja, pričesti, rođendane, vjenčanja i obljetnice svih vrsta. Također za što nas hvale naši poslovni klijenti, organiziramo domjenke, konferencije, sastanke i bdijenja za tvrtke. Sve što trebate učiniti jest reći što očekujete i točno kako će to biti. Brojna pozitivna mišljenja zadovoljnih kupaca dokazuju da ispunjavamo svoje obveze na osnovi pet plus.